Deken.nl | Specialist voor luxe dekens, plaids en lakens.

Belcanto zomer dekbed

Meer afbeeldingen

Belcanto zomer dekbed
€ 177,00

Het Silk zomerdekbed komt van het merk Emperior Silk. Wat voor nachten de ‘Nederlandse’ zomer ons ook brengt, slapen met een continue gevoel van luxe en comfort is met dit dekbed binnen handbereik!


Tijk:                   100% Katoen, natuurlijk wit


Vulmateriaal:      100% Mulberry zijde


Wasvoorschrift:   Chemisch reinigen


Bijzonderheden:  Dit Belcanto zomerdekbed kan samen met een Belcanto all seasons dekbed verbonden worden.   (4-seizoenen uitvoering)
* Verplichte velden

€ 177,00
Beschrijving

Details

Belcanto is een zijde zomerdekbed en komt van het merk Emperior Silk.

Het wordt met de hand gemaakt van 100% natuurlijke moerbeiboomzijde (zonder naden die kou overbrengen) voorzien van een katoenen tijk.  De zijdevulling van ca.175 gr/m2 is alleen aan de zijkant vast gestikt. Dit geeft een soepel, extra licht en luxe gevoel.

De zomer is weer begonnen. Ook als je niet naar verre oorden vliegt, kun je volledig tot rust komen. Zijde geeft je niet alleen het luxe gevoel van een verre bestemming, de vochtregulerende werking maakt dat je hoe dan ook uitgerust wakker wordt.
Eén van de unieke eigenschappen van zijde is dat het koel aanvoelt als het buiten warm is, maar juist warmte afgeeft tijdens koelere nachten. Deze eigenschap valt te verklaren door de wijze waarop zijde ontstaat, namelijk als product van de zijderups. Om volledig tot ontwikkeling te kunnen komen is het voor deze rups belangrijk om zich in een vochtvrije omgeving te bevinden, met een constante temperatuur. De rups creëert hiervoor de cocon, welke ervoor zorgt dat een overmaat aan warmte overdag, of ernstige koude ‘s nachts, buiten gehouden wordt. Deze omstandigheden maken dat de rups zijn reis als vlinder kan vervolgen. Door gebruik te maken van zijde, kunnen ook wij van dit comfort genieten.

Dus wat voor nachten de ‘Nederlandse’ zomer ons ook brengt, slapen met een continue gevoel van luxe en comfort is binnen handbereik!


Zijde is hypo-allergeen en anti allergisch en maakt dit dekbed geschikt voor mensen met astma of CopD.  De eigenschappen van zijde zorgen ervoor dat de dekbedden zeer geschikt zijn voor Cara patiente, mensen met allergieen voor wol en dons, reuma patienten, mensen met een huisstof allergie, menbsen met een huidaandoening, mensen die zwaar transpireren en parkinson patienten


Dit type dekbed is geschikt voor de lente/herfst en zomer periode vanaf 10° C.  Samen met het Belcanto All seasons dekbed vormt het een 4-seizoenen dekbed. Voor de koude winternachten. (knoop/gat systeem)

De garantie is 3 jaar.
De verwachte levertijd is 10 werkdagen.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur/dessin Nee
Materiaal Zijde
Warmteklasse WK-4
Beoordelen