Deken.nl | Specialist voor luxe dekens, plaids en lakens.

Camelia 450 dekbed kameelhaar

Meer afbeeldingen

Camelia 450 dekbed kameelhaar
€ 358,00

Het dekbed Camelia 450 komt van het merk Brun de Vian-Tiran.


Kameelhaar is ideaal om deze schommelingen op te vangen en heeft de unieke eigenschap lekker warm aan te voelen als het koud is en verkoelend te zijn als het warm is. Door deze hoge temperatuurregulatie zorgt een dekbed van kameelhaar voor een gezond en droog slaapklimaat.

* Verplichte velden

€ 358,00
Beschrijving

Details

Het dekbed Camelia 450 komt van het merk Brun de Vian-Tiran.

Het is een dekbed dat gevuld is met 100 % zuiver kameelhaar met een vulgewicht van ca. 450 gr/m2.
De witte tijk wordt gemaakt 100 % katoen satijn.
Het Camelia 450 dekbed kiest u omdat het zeer goed vocht-en temperatuur regulerend is. Ideaal in warmte schommelende nachten!

Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. Voor de kwaliteit is het scheiden van pluizige onderharen van de stugge bovenharen belangrijk. Door uitsluitend de onderharen te gebruiken wordt de meest hoogstaande kwaliteit bereikt. De wisselende temperaturen van kamelen in hun leefgebied variëren van -20 C ‘s nachts tot +40 C overdag. Kameelhaar is ideaal om deze schommelingen op te vangen en heeft de unieke eigenschap lekker warm aan te voelen als het koud is en verkoelend te zijn als het warm is. Door deze hoge temperatuurregulatie zorgt een dekbed van kameelhaar voor een gezond en droog slaapklimaat.

De verwachte levertijd is ca. 10 werkdagen.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur/dessin Nee
Materiaal Camel wol
Warmteklasse WK-5
Beoordelen